Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

Musikere

Her er en liten presentasjon av alle våre musikere!

Henrik Aarnes

Dirigering, Klarinett

Henrik studerer ved Universitetet i Stavanger og tar en bachelor i dirigering. Her har han lærere som blant annet Bjarte Engeset og Peter S. Szilvay. Han har deltatt på flere mesterklasser med Eivind Aadland, Alf Årdal, og Jorma Panula. Henrik har tidligere dirigert Marinemusikken, Norsk Ungdomssymfoniorkester, og Stavanger Brassband. I tillegg til å dirigere er han en habil klarinettist og utfolder seg gjerne på begge arenaer.

Silje Johanne Lillevold Grönning

Bratsj

Silje studerer Klassisk utøvende musikk ved NTNU – Institutt for musikk, med bratsj som hovedinstrument. Hun er oppvokst i Trondheim, hvor hun begynte å spille fiolin som 5-åring, og byttet over til bratsj da hun var 16. Hun har gått på talentutviklingsprogramene Lørdagsskolen og Unge Musikere i Trondheim, har spilt som solist med Sør-Trøndelag Orkesterforening (STOF), og har vært med på orkesterkursene Norsk Ungdomssymfoniorkster (NUSO), Ung Filharmoni og Ungdomssymfonikerne. I dag spiller hun i Aura Strykekvartett, Juniorsolistene og Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester, i tillegg til Prosjekt MMXX.

Kristian Rongchuan Ye

Fiolin

Kristian er fra Trondheim og ble introdusert for fiolinen ved den lokale kulturskolen i tidlig alder. Han har vært elev ved satsningsprogrammene Lørdagsskolen og Unge Musikere, og spilt i orkestre som Ungdomssymfonikerne, NUSO og Ung Filharmoni, samt hatt studentpraksis i Trondheimsolistene. I dag studerer han ved NTNU Institutt for musikk hos professor Marianne Thorsen, og har stor glede av å spille mye kammermusikk både i mindre og større ensembler.

Birgitte Mikalsen

Cello

Birgitte studerer master i musikkvitenskap ved NTNU og jobber ved siden av som produsent for Alpaca Ensemble og cellolærer ved Stjørdal Kulturskole. Hun har vokst opp i Mosjøen hvor hun spilte aktivt i kulturskolen og orkester samt vært med på Toppen Internasjonale Sommermusikkskole (Toppenkurset) og Norsk Ungdomssymfoniorkester (NUSO). Birgitte spiller i dag i Studentersamfundets Symfoniorkester.

Anne Handeland

Cello

Anne går 2. året på bachelor i utøvende cello i Trondheim, og er opprinnelig fra Nøtterøy. Hun spiller i NTNU kammerorkester, BFUng og Orkester Nord Akademi i tillegg til Prosjekt MMXX.

Justus Aakre Zeiger

Bratsj

Justus kommer fra Sandnes, men bor og studerer i Trondheim. Han er 24 år, studerer Musikkvitenskap og spiller fiolin og bratsj. Justus er aktiv i musikkmiljøet i Trondheim, og som transportsjef på Jazzfest, og assisterende transportsjef på Kamfest, medarrangør i KonsertGalleriet, har Justus god kontakt med musikkmiljøet i Trondheim. Han er også aktivt styremedlem i UNOF, og har vært i flere ulike styrer i orkestre/organisasjoner i mange år.

Emilie Victoria Hughes

Fiolin

Emilie er 23 år gammel fra Bodø. Hun er snart ferdig med andreåret på bachelor i musikkvitenskap på NTNU og skal begynne å studere klassisk fiolin ved Griegakademiet til høsten.


Reklame
%d bloggere liker dette: